Condiții pentru returnarea produselor

Conform Ordonanței nr. 130/2000 (actualizată de OUG 34/4.06.2014) privind regimul juridic al contractelor la distanță “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului”. Pentru a respecta termenul-limită de retragere, este suficient să trimiteți comunicarea de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră, în scris (email), sau telefonic, către furnizor, iar noi vom trimite curierul după colet.

În situația menționată mai sus, clientul va returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură. Nu se acceptă pentru retur produse care prezintă urme de uzură sau consum, produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, produse fără ambalajul original sau cu ambalajul deteriorat.

Cheltuielile de expediție vor fi suportate de către clienți. Produsele trebuie returnate în ambalajul original prin curierul trimis de către furnizor. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteti de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dvs.

Dacă cererea de retragere este confirmată de către noi, vom rambursa suma aferentă produselor ce fac obiectul cererii de retragere, cu excepția costurilor de livrare, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de retragere din prezentul contract. Rambursarea sumei se va face într-un cont bancar pus la dispoziție de către client, indiferent de modalitatea de plată aleasă inițial