Despre noi

Despre noi

Distribuitor autorizat în România al uleiului de măsline extravirgin, presat la rece și nefiltrat, Sotirelis

Distribuitor autorizat în România al uleiului de măsline extravirgin, presat la rece și nefiltrat, Sotirelis

Uleiul de măsline extra-virgin este produs de către familia Sotirelis, din insula grecească Thasos, în fabrica proprie din anul 1915.

În prezent, fabrica a fost modernizată, păstrându-se, în același timp, calitatea uleiului extra-virgin Sotirelis.
Uleiul de măsline este presat la rece și este excelent pentru consum(salate, gătit), este gustos, sănătos și benefic pentru organismul uman – produs 100% natural.

Uleiul este produs prin presare la rece din măslinele throuba și este deosebit de bun pentru organism, datorită conținutului mare de antioxidanți. Măslinele throuba din Thasos sunt cotate în top 10 al celor mai bune măsline la nivel mondial, fiind considerate o delicatesă în regiunea mediteraneeană.

Spre deosebire de celelalte tipuri de măsline produse în Grecia și Europa, măslinele throuba se stafidesc în copac și apoi sunt culese și ținute în butoaie cu sare de mare pentru prepararea măslinelor de masă.

Pentru ulei culesul începe mai devreme, în luna noiembrie, iar măslinele au culori diferite de la verde până la maro sau negru.

Consumat în mod frecvent, uleiul de masline extra virgin ajută la prevenirea și apariția bolilor cardiovasculare, ulcerului gastroduodenal, gastritei și calculilor biliari.

Uleiul are certificare ISO: Food Safety Management System ISO-22000:2005 & Quality Control System ISO-9001:2008.